Populație : 4360 👥

23.1 C
Gura Cornei
luni, 15 iulie 2024

Abrudbánya | Altenburg| Colonia Auraria Maior
Județul Alba

Array

Rares Bogdan este actionar la firma Trend Communication SRL. Împreună cu fratele său și cu Octavian Hoandra.

Must read

În trecut, firma a fost bine răsplătită cu contracte de companiile de stat, ca să nu devină virulent domnul showman în emisiunile sale. Banii făcuți în privat, cum des menționează filfizonul penelist.

Tocmai pentru că activitatea principală a firmei este comunicarea, acționarul Trend Communication SRL s-a gândit că i-ar prinde bine să achiziționeze și niște teren agricol. Ca orice firmă de comunicare. Așa a cumpărat firma lui Rareș 3 ogoare.

Planul agricol al firmei de comunicare Trend a fost dat peste cap de un eveniment cu totul întâmplător. A apărut în zare metroul lui Boc. Venind cu viteză, metroul trecea drept prin tarlaua în care Rareș Bogdan împlânta plugul.

Pentru că metroul lui Boc trebuie să meargă mai departe, Ministerul Transporturilor îl despăgubește pe comunicatorul-agricultor Rareș Bogdan cu 1.633.075 de lei, adică circa 324.000 de euro. Pentru 2.817 metri pătrați.

Ca de la penelist la penelist, că așa se fac banii în privat!

Ovidiu Slavulete

 

Metroul clujean îi aduce bani lui Rareș Bogdan. Firma unde este asociat va fi despăgubită. Reacția europarlamentarului

„«Sărac și cinstit, nu există așa ceva. Trebuie să fie bogat și cinstit sau bogat și mecenat. Aia este ideea pe care trebuie să mergem. Eu am spus atunci când am intrat în politică, am șocat în unele emisiuni. Pentru că am spus, domne, eu nu sunt sărac! Eu sunt destul de bogat, Dumnezeu mi-a dat destul de mult! Eu vreau să fiu bogat și cinstit, vreau să fiu un politician care să intru bogat…și am intrat bogat în politică, nu vreau să ies bogat din politică. Bogăția nu constă numai în finanțe bogăția constă și în bagajul educațional și cultural. Mare parte din clasa politică din România are o problemă cu cititul cărților. Nu te poți opri la Trei iezi cucuieți», a mărturisit în 2021 Rareș Bogdan în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Abrud | Abrudbánya | Großschlatten | Alba

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura